KAYSERİ SPOR LİSESİ

Belgegeçer : 0 352 696 71 31
WEB http://kayserisporlisesi.meb.k12.tr
Adres : Kayseri Niğde Yolu 20. km İncesu/KAYSERİ
VİZYON : Kayseri Spor Lisesinin Vizyonu, takım çalışmasına yatkın, paylaşımcı, yenilikçi, dinamik, üretken ve yetkin eğitim kadrosuyla, ileri eğitim teknolojileri kullanılarak ve öğrenci odaklı çağdaş öğretim metotlarından yararlanılarak ulaşılan başarılı konumu sürekli geliştirerek Türkiye’deki en iyi eğitimi veren okullardan biri olmaktır. Ayrıca, sporda ülkemizi ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil eden bireyler yetiştirmek için; spor alanlarında kaliteli eğitim vermek, Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunmaktır.
MİSYON : Kayseri Spor Lisesinin Misyonu, bilgiye ulaşma yollarını ve değerlendirme yöntemlerini öğreten tüm bölümlerimizde mesleki becerileri kazandıran alanlarında yeterli yetkinliği kazandırmayı amaçlayan bir eğitim ortamı sağlamaktır. Ayrıca spor lisesi dendiğinde başarıları ile ülkemizde ve dünyada ilk akla gelen okullardan biri olmaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0