KAYSERİ / İNCESU - KAYSERİ SPOR LİSESİ

Eyl

Okulumuz Kayıtları tamamlanmış olup,yedek öğrenci alımı yapılmayacaktır.

Eyl

05.09.2017 Salı gününden , 07.09.2017 Perşembe gününe  kadar Adaylar Koordinasyon Parkurunda Çalışabilirler.

Saat: 10 00 -15 00 Arası

Yer:Melikgazi 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu

Adresi :Hunat Mah.Kalpaklıoğlu Cad. No 5 Melikgazi / KAYSERİ (Balıkçılar Arkası)

2017-2018 Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu Yayınlandı

SINAV BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1.               Nüfus CüzdanFotokopisi

2.               Öğrenim Belgesi (8. Sınıftan mezun olabileceğinedair)

3.                   Fotoğraf (2Adet)

4.               "Spor Yapmasında Sakınca Yoktur" İbareli SağlıkRaporu

5.               Adayın sporcu geçmişi varsa onaylı spor geçmişini gösterenbelge

Okul Sporları bünyesinde derece yapmışsa ‘Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden’ Onaylı Müsabaka Cetveli ıslak imzalı resmi üst yazı şeklinde

Kulüpler bazında derece yapmışsa: ‘İl içinde ise, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden; daha üst düzeyde ise (Gruplar ve Final) branşının bağlı olduğu Federasyondan Onaylı Müsabaka Cetveli ıslak imzalı resmi üst yazı şeklinde

Belgesini başvuruda getirmeyenler ile ıslak imzalı resmi üst yazı şeklinde getirmeyenlerin belgeleri dikkate alınmayacaktır.

6.               TEOG (Ortaöğretime yerleştirme puanı) Sonuç Belgesi (Veli, Kayıt Esnasında Getiremezse, TEOG (Ortaöğretime yerleştirme puanı) Sonuçları Açıklandığı Tarihte Okula Teslim Etmeyi, Aksi Halde Herhangi Bir Hak İddia Etmeyeceğini Taahhüt EtmişOlur.)

7. Sınav ücreti alınmayacaktır.

Ağu

Kayseri Spor Lisesine 90 öğrenci alınacaktır.

Ön kayıt ve sınavtarihleri:

-       Başvuruların Kamuoyuna Duyurulması: 23-29 Ağustos 2017 tarihleri arasındayapılacaktır.

-       Başvuruların Kabul Edilmesi: 05-07 Eylül 2017 tarihleri arasında ilan edilecek program doğrultusundayapılacaktır.

-       Sınava Girecek Öğrenci Listelerinin İlanı: 07 Eylül 2017

-       Yetenek Sınavı:08-11 Eylül 2017

-       Kesin kayıtlar: 12-13 Eylül 2017 tarihleri arasındayapılacaktır.

-        Yedek Kayıtlar : 14-15 Eylül 2017

Ağu

Spor camiamızın ve sporcu öğrencilerimizin beklediği Kayseri  Spor Lisemiz açılmıştır. "Kayseri Spor Lisesi ilimize hayırlı olsun.Uzun uğraşlar sonucu spor Lisesinin açılmasını sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Elmalı´ya sonsuz teşekkürler..  Toplamda 90 öğrenci alınacak olup öğrenciler 30 kişilik sınıflarda eğitim alacaklar.